Websites

Altijd al uw eigen website willen hebben voor uzelf of voor uw bedrijf?
Dan bent u bij Meuwese Media aan het juiste adres!

Complete website

Meuwese Media maakt voor u een complete website, die u achteraf gemakkelijk zelf kunt aanpassen. Hierdoor houdt u deze gemakkelijk up-to-date op ieder gewenst moment.
Meuwese Media helpt u vanaf het begin met bijvoorbeeld het uitzoeken van de host en domeinnaam tot en met de nazorg van de website. Het is zelfs mogelijk dat Meuwese Media de website voor u helemaal bijgewerkt houdt.

Voor ieder scherm

Responsive website | Meuwese MediaNadat een website is gemaakt moet deze natuurlijk ook goed zichtbaar zijn. De website wordt daarom zo gemaakt dat deze goed zichtbaar is op alle apparaten, zoals smartphones, tablets, computers en zelfs televisies.

Gekoppeld aan Facebook

Naast uw website is het ook mogelijk dat Meuwese Media een Facebook pagina maakt. Deze pagina heeft dan dezelfde stijl als uw website en kan zelfs gekoppeld worden aan uw website, zodat al uw nieuwsberichten van de website meteen op de Facebookpagina komen.
Hierdoor blijft u gemakkelijk in contact met uw klanten en worden ze automatisch op de hoogte gehouden van uw berichten, waardoor u zoveel mogelijk mensen bereikt.

Meer informatie

Omdat elke website anders is, is er geen vaste prijs voor een website.
Neem voor meer informatie of voor de mogelijkheden contact met ons op.